Fenerbahçe'de oynayacağım dedi, kulübüne resti çekti. Ali Koç, 40 milyon Euro'luk yıldızı kadroya kattı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin'de mutlu sona ulaştı. Jose Mourinho'nun çok istediği Allan Saint-Maximin için yoğun çaba harcayan Ali Koç, Suudi Arabistan kulübü Al-Ahli ile anlaşmaya vardı. Ali Koç piyasa değeri 40 milyon Euro'yu gören Allan Saint-Maximin'i önümüzdeki günlerde bizzat İstanbul'a getirecek.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de oynayacağım dedi, kulübüne resti çekti. Ali Koç, 40 milyon Euro'luk yıldızı kadroya kattı
Arşiv

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan ve transferde çok büyük oynayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Jose Mourinho'nun ısrarla istediği Allan Saint-Maximin'e sarı-lacivertli formayı giydirdi.

Kulübü Al-Ahli'de mutlu olmayan ve transfer olmak isteyen Allan Saint-Maximin için yoğun girişimlerde bulunan Ali Koç, yıldız ismi 1 yıllığına kiralama konusunda her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'de forma giymek için sabırsızlanan Allan Saint-Maximin'in önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye gelip resmi imzayı atması bekleniyor.

Özellikle Avrupa'dan gelen başka teklifler olsa da Allan Saint-Maximin'in, Jose Mourinho'dan ötürü Fenerbahçe'de forma giymek için oldukça sabırsızlandığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezon 31 maçta ter döken Allan Saint-Maximin 4 gol ve 10 asistle takımına katkı sağladı.

ALLAN SAINT-MAXIMIN KİMDİR?

Allan Saint-Maximin 12 Mart 1997 yılında Fransa’da dünyaya geldi. Forvet ve kanat pozisyonlarında görev yapabilen oyuncu Al- Ahli'de forma giymektedir.

Saint-Etienne formasıyla ilk profesyonel maçına 29 Ağustos 2013 tarihinde çıkan Allan Saint-Maximin kariyerinde Monaco, Hannover, Bastia, Nice ve Newcastle United gibi önemli takımların başarısı için ter döktü.

Geçtiğimiz sezon Allan Saint-Maximin, Newcastle United'tan 27 milyon Euro bedelle Al-Ahli'ye transfer oldu.

Asıl çıkışını Nice takımında yapan Fransız oyuncu 9'u ligde olmak üzere 11 gol attı. Saint-Maximin, 2 Ağustos 2019'da Premier League ekiplerinden Newcastle United ile altı yıllık bir sözleşme imzaladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin