Fenerbahçe'de on numara artık ona emanet. 19 yaşında Almanya'yı salladı, yeni durağı Türkiye oldu

Devre arası transfer döneminde takımı daha da güçlendirmek isteyen Fenerbahçe ilk hedefini Augsburg'da forma giyen Mert Kömür olarak belirledi. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen sergilediği performansla Almanya'da ses getiren Mert Kömür için şimdiden girişimlere başlayan Fenerbahçe 10 numara pozisyonunda oynayan genç oyuncuyu transfere ikna etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de on numara artık ona emanet. 19 yaşında Almanya'yı salladı, yeni durağı Türkiye oldu

Kadrosundaki eksik noktaları devre arasında transfer döneminde kapamak isteyen ve yine yüksek bonservis bedeli harcamaktan kaçınmayacak olan Fenerbahçe, Augsburg forması giyen Mert Kömür'ü listenin ilk sırasına ekledi.

10 numara pozisyonuna devre arasında acil bir transfer yapmak isteyen Fenerbahçe henüz 19 yaşında olmasına rağmen Bundesliga'da top koşturan ve Almanya alt yaş milli takımlarında da forma giyen Mert Kömür'ün peşine düştü.

Augsburg altyapısında yetiştikten sonra 2023 yılında A Takım'a yükselen Mert Kömür başarılı performansıyla bazı Avrupa kulüplerinin de radarına girmeyi başardı.

Alman basınında yer alan haberde, Fenerbahçe'nin genç isim Mert Kömürcü için ısrarcı olduğu ve devre arasında transferi bitireceği iddia edildi.

Bu sezon 5 maçta forma giyen Mert Kömür 1 golün altına imzasını attı. 2 milyon Euro piyasa değeri bulunan Mert Kömür'ün Augsburg ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. Mert Kömür ayrıca Almanya Milli Takımı'nın tüm alt yaş gruplarında da 8 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin