Fenerbahçe ve Trabzonspor için heyecanlı gün. Fenerbahçe devler ilgi öncesi rakibini bekliyor, Avrupa Ligi'ne katılacak Trabzonspor kiminle eşleşecek?

UEFA Şampiyonlar Lİgi ile UEFA Avrupa Ligi'nde kura heyecanı. Ön eleme turu kuraları bugün çekiliyor. Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi'nde ise Trabzonspor'un rakibi belli olacak. İşte Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Avrupa'daki muhtemel rakipleri.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ve Trabzonspor için heyecanlı gün. Fenerbahçe devler ilgi öncesi rakibini bekliyor, Avrupa Ligi'ne katılacak Trabzonspor kiminle eşleşecek?

Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan başlayacak Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'ne katılacak Trabzonspor'un rakipleri bugün saat 14.00'te belli olacak.

Galatasaray'ın ardından Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ve tur atlaması durumunda 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri kura ile seçilecek.

YA LUGANO YA DA PARTIZAN

Şampiyonlar Ligi kura çekimine, seri başı olarak katılan Fenerbahçe, 2. ön eleme turunda Sırbistan'ın Partizan ya da İsviçre'nin Lugano takımıyla eşleşecek. Fenerbahçe bu turu geçmesi durumunda üçüncü eleme ve sonrasında play-off'tan yeni formattaki Devler Ligi'ne katılma mücadelesi verecek.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçları 23-24 Temmuz ve 30-31 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

TRABZON 2. ÖN ELEME TURUNDA

Trabzonspor'un rakibi de bugün belirlenecek. Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu Kura çekimine seri başı olarak katılacak olan bordo-mavililer, 1. ön eleme turunu geçen takımlardan birisi ile eşleşecek. 2. ön eleme maçları 25 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Karadeniz ekibi de üçüncü tur ve play-off turlarını geçerse yeni formattaki gruba kalmış olacak.

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER:

Silkeborg IF (Danimarka), FC Kilmarnock (İskoçya), Panathinaikos (Yunanistan), FK Vojvodina (Sırbistan), Wisla Krakow (Polonya) (Tur atlarsa), Paphos FC (Güney Kıbrıs Rum Kesimi) (Tur atlarsa), Paksi (Macaristan) (Tur atlarsa), Tobyl Qostanai (Kazakistan) (Tur atlarsa)

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin