Fenerbahçe tesislerinde büyük kavga. Oyuncular sinirden resmen delirdi, tekme tokat dayak...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde aniden sözleşmesini feshettiği Ryan Kent hakkında Emre Bol'un ortaya attığı iddia adeta bomba etkisi yarattı. Emre Bol geçtiğimiz sezon içinde Ryan Kent'in bir takım arkadaşının eşine mesaj attığını ve bunun ortaya çıkmasının ardından Ryan Kent'in Samandıra'da tekme tokat dövüldüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe tesislerinde büyük kavga. Oyuncular sinirden resmen delirdi, tekme tokat dayak...

Fenerbahçe'nin hayal kırıklığı yaratan isimlerinden birisi olan Ryan Kent'in geçtiğimiz günlerde aniden sözleşmesi feshedilmişti.

Yaz transfer dönemi boyunca takımdan ayrılmak istemeyen Ryan Kent'in sessiz sedasız sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Emre Bol'un İngiliz oyuncuyla ilgili iddiası ortalığı karıştırdı. Katıldığı YouTube programında Emre Bol, Ryan Kent'in Samandıra'da dayak yediğini söyledi.

Emre Bol, Ryan Kent'in takımda dışlanan bir isim olduğunu söylerken; bir takım arkadaşının eşine mesaj attığını iddia etti. Emre Bol, ''Ryan Kent Fenerbahçe’de geçen sezon Yugoslav bir futbolcunun eşine mesaj atıyor. Bunu tekme tokat dövüyorlar tesislerde'' sözlerini sarf etti.

NE İSMAİL KARTAL NE DE MOURINHO'NUN GÖZÜNE GİREBİLDİ

Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak katılan Ryan Kent performansıyla sınıfta kalmıştı. Ryan Kent ne İsmail Kartal ne de Jose Mourinho döneminde düzenli forma şansı bulamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin