Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal derbi galibiyeti sonrası taraftara seslendi

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda tek golle mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen İsmail Kartal ligin son haftasında oynanacak İstanbulspor maçı öncesi taraftara seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal derbi galibiyeti sonrası taraftara seslendi
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ı deplasmanda Çağlar Söyüncü'nün tek golüyle mağlup ederek şampiyonluk umudunu son maça taşıyan İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Futbolcularını tebrik eden İsmail Kartal, ''Bu gece burada bir tarih yazıldı. Galatasaray'ı 21 maç sonra kendi evinde yenen takım biz olduk. Çok iyi bir futbol oynadık, çok iyi bir karakter ortaya koyduk. Sezon başından beri sosyal medya troll'lerinin yaptığı saldırılara karşı hep dik durduk. Buraya gelene kadar kendi işimizi yaptık, bu akşam da burada neler oldu. Herkes şahit oldu. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum'' dedi.

Kadıköy'de oynanacak İstanbulspor maçı öncesi taraftara seslenen Kartal, ''Bütün taraftarlar şampiyonluk maçımıza gelsinler. Devre arasında oyuncularıma 'Şampiyon olacağız, ben inancımı kaybetmedim' dedim. Seçimlerle ilgili hocalar geldi gitti, oyuncularım demoralize oldu, biz olmadık. Farklı organizasyonlarla oyuncularımın motivasyonunu yükseltmeye çalıştık. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Bir derbi öncesinde hocayla anlaşmalar, açıklamalar Fenerbahçelilere yakışmaz'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin