Fenerbahçe taraftarının duymak istemeyeceği haberi Jose Mourinho verdi

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Manchester United'ı konuk edecek Fenerbahçe'nin teknik direktör Jose Mourinho, Jayden Oosterwolde'nin sezonu kapattığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe taraftarının duymak istemeyeceği haberi Jose Mourinho verdi
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştiren basın toplantısına, İngiliz medyası yoğun ilgisi gösterdi. Mourinho, basın toplantısı öncesinde 2 İngiliz gazeteciye forma hediye etti.

Manchester United'ın Fenerbahçe'den neden çekinmesi gerektiği yönündeki soruyu yanıtlayarak sözlerine başlayan Mourinho, "Ben Manchester United teknik direktörü değilim. Onların Fenerbahçe'den korkması için bir sebep görmüyorum. Onlar için de kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Eğer Manchester United yarın kolay bir maç olacağını düşünürse yanılır. Bu nedenle maksimum güçleriyle geleceklerdir. West Ham maçını düşürerek rotasyon yapmayacaklardır ve tam kadro olarak geleceklerdir." açıklamasını yaptı.

Jayden Oosterwolde'nin sakatlığıyla ilgili de konuşan Mourinho, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Jayden için sezon bitti diye düşünüyorum, bu sezon maç oynamayacağını düşünüyorum. Sezon bitmeden 1 maç oynama imkanı olursa, bu duruma mutlu olurum. Avrupa'da 6 maçımız var, Kostic ve Levent'i oynatamıyoruz ama bu iki oyuncuyu ligde oynatabiliyoruz. Şu anda listeye birini de ekleyemiyoruz ve bu sıkıntı devam edecek. Belli sebeplerden dolayı 4 oyuncuyu liste dışında bırakmak zorundaydık. Zor olacak ama içinde bulunduğumuz duruma ayak uydurmak zorundayız. Yarın belki 11'e 11 kazanamayız ama 45 bin kişinin desteğine ihtiyacımız var."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin