Fenerbahçe kariyerleri kül oldu bitti. Jose Mourinho kendinize kulüp bulun dedi, Samandıra günleri sona erdi

Trendyol Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho; Emre Mor, Miha Zajc ve Miguel Crespo'ya kendinize kulüp bulun dedi. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Emre Mor, Miha Zajc ve Miguel Crespo'nun Fenerbahçe kariyerleri bugün itibariyle sona ererken yıldız isimlere Süper Lig'den teklifler gelmeye başladı. Özellikle Emre Mor için Eyüpspor'un yakın takibi bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kariyerleri kül oldu bitti. Jose Mourinho kendinize kulüp bulun dedi, Samandıra günleri sona erdi
Anadolu Ajansı

Sezonun ilk resmi maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho; Emre Mor, Miha Zajc ve Miguel Crespo'nun ipini çekti.

Antrenman performanslarından memnun olmadığı Emre Mor, Miha Zajc ve Miguel Crespo ile görüşen Jose Mourinho üç isme de yeni sezonda forma vermeyeceğini iletti ve yıldız isimlerden kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

Yeni sezon başlamadan yine göze giremeyen ve beklenen patlamayı yapamayan Emre Mor için özellikle Eyüpspor'un devrede olduğu öğrenildi. Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun verdiği rapor doğrultusunda Miha Zajc ve Miguel Crespo ile de yollarını ayırarak kadrodaki yabancı sayısının şişkinliğini düşürmüş olacak.

Jose Mourinho'nun aynı zamanda Lugano karşısında etkisiz bir performans gösteren Ryan Kent hakkında da önümüzdeki günlerde takımdaki geleceğiyle ilgili karar vermesi bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin