Fenerbahçe ile problem yaşadı, hemen Galatasaray'da oynarım dedi. Batshuayi'nin ardından o da gidiyor

Fenerbahçe ile yeni sözleşme görüşmelerini olumlu sonuçlandıramayan Serdar Dursun hakkında ortalığı karıştıracak bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe'den ayrılan ve şu an boşta olan oyuncunun menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı. Serdar Dursun'un, Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenilirken, sarı-kırmızılı ekip henüz transfer için karar vermedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ile problem yaşadı, hemen Galatasaray'da oynarım dedi. Batshuayi'nin ardından o da gidiyor
Arşiv

Fenerbahçe'nin elinden Michy Batshuayi'yi alarak büyük ses getiren Galatasaray'a yine Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun önerildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan ve şu anda boşta olan Serdar Dursun'un menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.

Kariyerinde profesyonel davranmak isteyen ve Galatasaray formasını giymekten büyük keyif alacağı öğrenilen Serdar Dursun hakkında Galatasaray henüz transfer kararını vermedi. Serdar Dursun transferi için bazı Süper Lig kulüplerinin de girişimlerinin olduğu iddia edildi.

TEKNİK HEYET KARAR VERECEK

Yerli bir forvet için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Serdar Dursun için net kararını önümüzdeki haftalarda verecek. Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla 10 maça çıkan Serdar Dursun 3 kez gol sevinci yaşarken, 2 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin