Fenerbahçe ile iplerini tamamen kopardı. Galatasaray'a yeşil ışık yakıp, bedavaya gelirim dedi

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel ile yeni sözleşme görüşmelerinde henüz olumlu bir yol kat edememişken Galatasaray, Nijeryalı oyuncu için devreye girdi. Osayi-Samuel'in durumunu yakından takip eden ve Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamaması durumunda Osayi-Samuel'e teklif yapması beklenen Galatasaray'ın şu an için olası transferde en avantajlı takım olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ile iplerini tamamen kopardı. Galatasaray'a yeşil ışık yakıp, bedavaya gelirim dedi
Arşiv

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek Bright Osayi-Samuel hakkında ortaya atılan Galatasaray iddiası ortalığı bir anda yangın yerine çevirdi.

Fenerbahçe ile uzun süredir yeni sözleşme hakkında görüşen ancak istediği olumlu cevabı alamayan Osayi-Samuel'in, sarı-lacivertli ekiple görüşmeleri tıkanma noktasına gelirken devreye bir anda Galatasaray girdi.

Fenerbahçe ile yollarını ayırması durumunda Bright Osayi-Samuel'i bedavaya kadroya katmak isteyen Galatasaray'ın olası bir transferde şu an için elinin en kuvvetli takım olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'den 2.5 milyon Euro maaş isteyen Bright Osayi-Samuel'in bu teklifin gelmemesi halinde de Galatasaray'a imza atabileceği öğrenildi. 2021 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi-Samuel 1 kez Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin