Fenerbahçe formasını artık sırtına geçiremeyecek. Jose Mourinho kadro dışı bıraktı, eski yuvasına döndü

Fenerbahçe formasını giydiği günden bu yana eleştirilere maruz kalan Rade Krunic hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Jose Mourinho'nun sezonun ilk maçlarında sıklıkla forma şansı verdiği Rade Krunic'in artık sarı-lacivertli ekipte kredisi tükendi. Jose Mourinho kadroda düşünmediği ve satılmasını istediği Rade Krunic'i ani bir kararla kadro dışı bıraktı. Rade Krunic'e, Serie A'dan talipler olduğu ve yeniden İtalya'ya dönmek istediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe formasını artık sırtına geçiremeyecek. Jose Mourinho kadro dışı bıraktı, eski yuvasına döndü

Ferdi Kadıoğlu'ndan elde edeceği yüksek bonservis bedeliyle transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de, Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Rade Krunic'in bileti kesildi.

Kadrosunda hala çok fazla yabancı bulunan Fenerbahçe'de, Jose Mourinho sezon başında sürekli olarak forma şansı verdiği Rade Krunic'i gözden çıkardı.

Milan'dan transfer edilen ancak Jose Mourinho döneminde de sınıfta kalan Rade Krunic'in kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Ahmet Konanç'ın haberine göre, Boşnak futbolcu Rade Krunic kadro dışı bırakıldı ve oyuncu geçtiğimiz hafta takımdan ayrı olarak çalışmalarına bireysel olarak devam etti. 

Serie A'dan talipleri olan Rade Krunic'in de kariyerine İtalya'da devam istediği öğrenildi. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 4 resmi maçta görev alan Rade Krunic 223 dakika sahada kaldı. Krunic bu maçlarda gol veya asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin