Fenerbahçe formasını artık giymeyeceğim dedi, Mourinho bile ikna edemedi. İlk 11'deki yeri hazırdı

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Rade Krunic ayrılık kararıyla sarı-lacivertli kulüpte büyük şaşkınlık yarattı. Türkiye'ye alışamayan ve İtalya'ya geri dönmek isteyen Rade Krunic formaya kesin olarak veda kararı alırken, Jose Mourinho bile deneyimli ismi kararından vazgeçiremedi. Rade Krunic'in menajerine haber verdiği ve İtalya'dan gelen teklifleri değerlendirmesi istediğini öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe formasını artık giymeyeceğim dedi, Mourinho bile ikna edemedi. İlk 11'deki yeri hazırdı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Milan'dan kadrosuna kattığı Rade Krunic'ten gelen haberle adeta sarsıldı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve kadroya kalıcı olarak katılan Rade Krunic, Türkiye'de yaşamaya alışamadığından dolayı yeniden İtalya'ya dönme kararı aldı.

Dün oynanan Hajduk Split maçında görev almasına karşın Fenerbahçe'yi kafasında bitiren Rade Krunic'i teknik direktör Jose Mourinho bile ikna edemedi. Rade Krunic'in aynı zamanda geçtiğimiz sezon taraftarın kendisine gösterdiği ağır tepkilerden dolayı kırgın olduğu da iddia edildi.

Fenerbahçe'den ayrılıp yeniden İtalya'ya dönmeyi planlayan Rade Krunic'in menajerine gelen teklifleri değerlendirmesi istediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Rade Krunic'in şu an için mevcut piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin