Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında şov yaptı. Fred attığı üç golle yıldızlaştı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'de Fred attığı üç golle maçın yıldızı olurken, Brezilyalı oyuncu kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında şov yaptı. Fred attığı üç golle yıldızlaştı

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, Çaykur Didi Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Bir önceki haftada Göztepe karşısında iki puan kaybeden Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında üç puana rahat uzandı ve sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'ye üç puanı getiren isimler Fred(3), Dzeko ve Alikulov(KK) kaydetti.

Fenerbahçe 5-0'lık galibiyetin ardından puanını 7'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Çaykur Rizespor sahasında aldığı ağır yenilginin ardından 4 puanda kaldı.

Fenerbahçe önümüzdeki hafta sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise kendi evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

FRED MAÇA DAMGA VURDU

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Fred sahalara fırtına gibi geri döndü. Sakatlığını atlatan ve Jose Mourinho tarafından ilk 11'de görev verilen Fred, Çaykur Rizespor ağlarını üç kez sarstı ve kariyerinin ilk hat-trick'ini yaptı.

GÖZTEPE MAÇINA GÖRE ÜÇ DEĞİŞİKLİK

Jose Mourinho, son oynanan Göztepe karşılaşmasının ilk 11'ine göre kadroda 3 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, karşılaşmada En-Nesyri yerine sakatlığı geçen Fred'e, Becao yerine Djiku ve sakatlığı sebebiyle Rize'ye getirilmeyen Osayi Samuel yerine Mert Müldür'e şans verdi. Fenerbahçe, Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmad

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Mücadelede ilk düdük sesi geldi.

10' Mocsi'nin gönderdiği uzun topu kontrol eden Akintola, merkeze doğru hareketlendi. Akintola şut açısını bulduktan sonra ters ayağıyla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlağı auta gönderdi.

16' Fenerbahçe gol perdesini açan taraf oldu. Fred'in uzak mesafeden kaleyi yokladığı şutta top ağlarla buluştu ve sarı-lacivertli ekip 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında şov yaptı. Fred attığı üç golle yıldızlaştı

21' Çaykur Rizespor etkili geldi. Olawoyin'in ceza sahası içinden vurduğu şut Livakovic'te kaldı.

30' Ceza sahası içinde topla buluşan Dusan Tadic'in şutunda Alikulov'a çarpan top çok az farkla kornere gitti.

36' Fenerbahçe ikinci gole yaklaştı. Dzeko karşı karşıya mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Atağın devamından İsmail Yüksek'in ceza sahası dışından vuruşu az farkla auta gitti.

42' Çaykur Rizespor etkili geldi. Varesanovic'in şutunda Livakovic yumruklarıyla topu çeldi. Atağın devamında Varesanovic tekrar kaleyi yokladı ancak çerçeveyi bulamadı.

45' Mücadelede ilk yarı sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

47' Tadic'in ortasında Oosterwolde kafayla gole çok yaklaştı. Kaleci Gökhan harika bir kurtarış yaptı.

53' Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Edin Dzeko dar açıdan çok şık bir gol vuruşu yaptı ve skoru 2-0'a getirdi.

60' Fenerbahçe farka koşuyor! Maximin'in ara pasında düzgün bir vuruşla fileleri yeniden havalandıran Fred skoru 3-0 yaptı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında şov yaptı. Fred attığı üç golle yıldızlaştı - Resim : 2

64' Fred gollerine devam ediyor. Dzeko'nun şutunda Gökhan'dan seken topu iyi takip eden Fred skoru 4-0'a getiren golü kaydetti ve hat-trick yaptı.

66' Tadic'in ceza sahasına çevirdiği topta Alikulov ters bir vuruş yaparak kendi ağlarını havalandırdı ve skor 5-0 oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin