Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi. Allan Saint-Maximin için KAP açıklaması geldi

Transferde bombaları üst üste patlatan Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin'i de bitirdi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Allan Saint-Maximin ile prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi. Allan Saint-Maximin, İstanbul'a geldi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi. Allan Saint-Maximin için KAP açıklaması geldi

Fenerbahçe uzun süredir transferi için büyük uğraş verdiği Allan Saint-Maximin'de mutlu sona ulaştı.

Transfer döneminin başlamasıyla Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe son olarak Al-Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin'i de kadrosuna kattı.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir.'' ifadeleri kullanıldı.

ALLAN SAINT-MAXIMIN KİMDİR?

Allan Saint-Maximin 12 Mart 1997 yılında Fransa’da dünyaya geldi. Forvet ve kanat pozisyonlarında görev yapabilen oyuncu Al- Ahli'de forma giymektedir.

Saint-Etienne formasıyla ilk profesyonel maçına 29 Ağustos 2013 tarihinde çıkan Allan Saint-Maximin kariyerinde Monaco, Hannover, Bastia, Nice ve Newcastle United gibi önemli takımların başarısı için ter döktü.

Geçtiğimiz sezon Allan Saint-Maximin, Newcastle United'tan 27 milyon Euro bedelle Al-Ahli'ye transfer oldu.

Asıl çıkışını Nice takımında yapan Fransız oyuncu 9'u ligde olmak üzere 11 gol attı. Saint-Maximin, 2 Ağustos 2019'da Premier League ekiplerinden Newcastle United ile altı yıllık bir sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi. Allan Saint-Maximin için KAP açıklaması geldi

SAINT-MAXIMIN, İSTANBUL'A GELDİ

 Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelerde bulunduğu 27 yaşındaki Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen futbolcu, kendisini bekleyen araçla buradan ayrıldı.

Etiketler fenerbahçe transfer
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin