Fatih Terim'den flaş açıklama: Sezon sonu birçok şeyi anlatmam gerekecek

Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk şansını kaybetti. PAOK'a 4-1 yenilen Fatih Terim ve ekibi, bitime 1 hafta kala liderin 6 puan gerisinde kaldı. Maç sonu konuşan Fatih Terim, "Sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi anlatmam gerekecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'den flaş açıklama: Sezon sonu birçok şeyi anlatmam gerekecek

Deplasmanda farklı mağlup olarak üst üste üçüncü yenilgisini alan Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, son haftaya girilirken şampiyonluk yarışına veda etti. Yunan futbolunda bir döneme damga vuran Atina ekibinin şampiyonluk hasreti 14 seneye çıktı.

TERİM, SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Terim, sezon sonuna işaret ederek açıklayacak şeylerinin olduğunu söyledi.

Terim, "Olaya 4-1'lik skor olarak bakmamalıyız. Kaybettik. Bu şekilde bakmalıyız. PAOK'u tebrik ederim. Golü çok geç bulduk. Üçüncü bölgede golü bulana kadar ilk başta çok iyi değildik. Bazı şeyleri doğru yaptık ama ne yazık ki bireysel hatalar yapmaya ve gol yemeye devam ediyoruz. Skor tabelasında geride olduğumuzda oyun olarak çok etkileniyoruz." dedi.

Sezon sonunda konuşulacak şeyler olduğunu söyleyen Fatih Terim, "Bunun bir açıklaması yok. Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi anlatmam gerekecek" dedi.

Aralık ayında görevi devralan Terim'in Yunanistan Kupası hedefiyse devam ediyor. Panathinaikos, 25 Mayıs'taki finalde Aris ile karşılaşacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin