Fatih Terim geri döndü. Sözleşme şartlarını bile okumadan üç yıllık anlaşmayı direkt imzaladı

Panathinaikos ile istediği başarıyı yakalayamadıktan sonra kariyerine yorumcu olarak devam eden 'İmparator' lakaplı Fatih Terim yeniden teknik direktörlüğe geri dönüyor. Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü takımın başına Fatih Terim'i getirmek için yoğun mesai harcamaya şimdiden başladı. Fatih Terim'e üç yıllık teklif yapmayı planlayan Neftçi Bakü ilk görüşmelerde olumlu yol kat etti. İki taraf arasındaki son görüşmenin ardından Fatih Terim'in, Neftçi Bakü'ye imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim geri döndü. Sözleşme şartlarını bile okumadan üç yıllık anlaşmayı direkt imzaladı
Arşiv

Kariyerine verdiği uzun aranın ardından komşu Yunanistan'ın en büyük kulüplerinden biri olan Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim istediği başarıyı yakalayamamış ve yeşil-beyazlı kulüple yollarını ayırmıştı.

Panathinaikos ile yollarını ayırdıktan sonra kariyerine yorumcu olarak devam eden Fatih Terim'in yeni takımının Neftçi Bakü olacağı iddia edildi. Azerbaycan'ın köklü kulübü Neftçi Bakü yeniden yükselişe geçebilmek için Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi. Fatih Terim'e üç yıllık sözleşme teklif eden Neftçi Bakü'nün ilk etapta 'İmparator' ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdi.

Roman Grigorchuk'un yerine göreve geçmesi beklenen Fatih Terim'in, Neftçi Bakü ile bir görüşme daha yapmasının ardından üç yıllık imzayı atması bekleniyor. 

Fatih Terim, Panathinaikos ile çıktığı 26 karşılaşmadan 14 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 6 beraberlik yaşarken, maç başına 1.85 puan ortalaması yakalamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin