Ergin Ataman'dan, A Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler hakkında dikkat çeken sözler

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Yunan ekibi Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman, şampiyonluk ve sezonun genel değerlendirmesi yaptı. Ergin Ataman ayrıca son günlerde A Milli Takım'da en çok konuşulan isim olan Arda Güler hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman'dan, A Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler hakkında dikkat çeken sözler
Arşiv

A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman; Milli Takım, Yunan ekibindeki son durum ve EURO 2024 üzerine değerlendirmeler yaptı.

TRT Spor'a konuşan Ergin Ataman, Milli Takım'da devşirme oyuncu ihtimali, Panathinaikos'un transfer gündemi ve EURO 2024'teki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. 

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde edebileceğini kaydeden Ataman, "Esas güçlü kadromuzla Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynayamıyoruz. 5 oyuncumuz NBA'de şu an. Onlar da çok istekli şu anda. Onlarla birlikte 2025 Avrupa Şampiyonası'nda tam kadro şekilde madalya kazanmak istiyoruz. Bütün şampiyonluklar bir yana, milli takım bir yana. NBA'deki çocuklarımız 2025 Avrupa Şampiyonası'na gelirlerse ciddi bir kadromuz var. Şu da bir gerçek İzlanda'yı zor yendik. Ben boş konuşmam, A Milli Takım'da göreve devam etmemin iki sebebi var. Ben milli formaya aşık bir insanım. Ben keyif alarak yapıyorum. İkincisi, bütün oyuncularımızı buraya getirebilirsek madalya kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

''SOSYAL MEDYA ÇOK TEHLİKELİ''

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 performansına da değinen Başantrenör Ergin Ataman, sabırlı olunması gerektiğini söyleyerek sosyal medya tehlikesine vurgu yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"A Milli Futbol Takımımıza güveniyorum. Pozitif düşünelim. Çok genç bir kadromuz var. Sosyal medya çok tehlikeli, çocuklar okuyor her şeyi. Başaramazsak eleştiririz. Portekiz'e kaybettik ama Ronaldo gibi bir oyuncuları var. Bizim bir Cristiano Ronaldo'muz var mı? Yok. Arda Güler daha yeni, inşallah önümüzdeki yıllarda yapacak."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin