Ergin Ataman tv100 ekranında isyan etti: Ailem Yunanistan'a gelemiyor. Ben Ergin Ataman'ım ya, ona rağmen sıraya giriyorlar, ret yiyorlar

tv100'da yayınlanan Az Önce Konuştum programında çok önemli açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, Candaş Tolga Işık'a vize konusunda dert yandı. "Vize problemi o kadar çok dokunuyor ki bana" diyen Ataman, "Ailem Yunanistan'a gelemiyor. Ben Ergin Ataman'ım ya, ona rağmen sıraya giriyorlar, ret yiyorlar" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman tv100 ekranında isyan etti: Ailem Yunanistan'a gelemiyor. Ben Ergin Ataman'ım ya, ona rağmen sıraya giriyorlar, ret yiyorlar

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos BC Başantrenörü Ergin Ataman, tv100'de Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında yaptığı açıklamada vize sorununa değinerek, "Vize problemi o kadar çok dokunuyor ki bana. Ailem Yunanistan’a gelemiyor. Onlarca mektup yazıyorsun. Ben Ergin Ataman’ım ya, ona rağmen vize için sıraya giriyorlar, bekliyorlar, ret yiyorlar. Bunun bir kıstasını yapmak bu kadar mı zor?" ifadelerini kullandı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos BC Başantrenörü, Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk oldu. 

Ergin Ataman, "Bir anlaşmayı kabul ederken o kulübün bunu yapabilecek kulüp gücü var mı bu benim için çok önemli. O kültür ve güç varsa sonrasında ben çekinmiyorum" dedi.

Işık'ın "Siz nasıl bir Yunanistan’la karşılaştınız gittiğinizde?" sorusu üzerine Ataman "Bir kere hem yakınlar hem de gerçekten bizi gönülden seviyorlar ve takdir ediyorlar. Onlar bizim Türk olmamızdan gurur duyuyorlar bir takdir var." cevabını verdi. 

AİLEM YUNANİSTAN'A GELEMİYOR

EuroLeague finali sonrası Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in danışmanı arayıp ‘Müsait misiniz?’ dedi o gün de ben bütün gün maç sonrası plajdaydım mesajı geç gördüm akşam saat 6 gibi gördüm mesajı şu an müsaitim dedim yarım saat sonra Miçotakis aradı ve önce teşekkür etti ondan sonra da bu benim orda olmamın ve yarattığı atmosferin 2 ülkenin halklarının normalleşmesine verdiğim katkıdan dolayı teşekkür etti.

Vize problemi o kadar çok dokunuyor ki bana. Ailem Yunanistan’a gelemiyor. Onlarca mektup yazıyorsun. Ben Ergin Ataman’ım ya, ona rağmen vize için sıraya giriyorlar, bekliyorlar, ret yiyorlar. Bunun bir kıstasını yapmak bu kadar mı zor?

Işık'ın "Yunanistan’da da size Gergin Ataman diyorlar mı?" sorusu üzerine Ataman "Yok. Ben saha dışında sakin bir insanım. Ama sahada o mücadeleyi en sert şekilde verdiğim zaman insanlar da televizyonda onu görüyorlar, Ergin değil Gergin diyorlar. Sahadaki görüntüm gergin hakikaten." dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin