Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisine atanan Atilla Karaoğlan için MHK'ye tepki gösterdi: Başka hakem bulamadınız mı?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maça atanan Atilla Karaoğlan hakkında MHK'ye tepki gösterdi. Dursun Özbek, ''Sayın MHK... Atilla Karaoğlan'dan başka hakem bulamadınız mı? İnadına o hakemi atadınız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisine atanan Atilla Karaoğlan için MHK'ye tepki gösterdi: Başka hakem bulamadınız mı?
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek dev derbiye atanan hakem Atilla Karaoğlan hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Dursun Özbek maçın hakemi Atilla Karaoğlan hakkında, ''Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağız. Geçen sene Atilla Karaoğlan hakkında ciddi ifadeler kullanmıştım. Trabzonspor maçından sonra nasıl Galatasaray'ı katlettiğini anlatmıştım. Sayın MHK... Atilla Karaoğlan'dan başka hakem bulamadınız mı? İnadına o hakemi atadınız'' dedi.

TRABZONSPOR MAÇINDAKİ YÖNETİMİ BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Dursun Özbek geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kendi evinde Trabzonspor'a karşı oynadığı maçın da hakemi olan Atilla Karaoğlan hakkında da şu ifadeleri kullanmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü:

''73 yaşındayım. Yaklaşık 50 senedir de neredeyse bu maçların hepsine gidiyorum. Hatırımda hiç böyle bir şey yok. Trezeguet, Sacha'ya dirsek atıyor. Ne hakem ne VAR farkında. Denswil, Mertens'e tekme atıyor ve çorabı yırtılıyor. Galatasaray'ı doğramak için elinden geleni yaptı. Bir görev bundan daha güzel yapılamaz''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin