Dries Mertens'ten yeni takım arkadaşı Michy Batshuayi için ağızları açık bırakan yorum

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, vatandaşı Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'den sarı-kırmızılı takıma transferini yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Dries Mertens'ten yeni takım arkadaşı Michy Batshuayi için ağızları açık bırakan yorum
Arşiv

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı- kırmızılı takıma transfer olan vatandaşı Michy Batshuayi hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

''Batshuayi ile transfer sürecinde hiç konuştun mu? Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesini nasıl yorumluyorsun?" sorusu üzerine; kendisinin benzer bir karar alamayacağını vurgulayarak şu yanıtı verdi: 

"Hayır! Sadece haberleri gördüm. Kendisine mesaj attım; 'Geliyor musun?' diye sordum. Geldiği için çok mutluyum. Geçen sezon iyi iş çıkarttı ve çok fazla gol attı. Galatasaray'ın onu istediğini hissetti ve önüne çıkan şansı değerlendirdi. Galatasaray'a gelişi onun aldığı bir karar, belki benim alamayacağım bir karar. Batshuayi çok iyi bir insan, kimseyi incitmek istemedi. Futbol oynamayı seviyor. Gol atmaya her zaman için susamış biri. Bu nedenle bu kadar çok fazla gol atabiliyor."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin