Doğuştan Fenerbahçeli isim, Beşiktaş'a evet dedi. van Bronckhorst çağırınca hiç düşünmeden imza attı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Giovanni van bronckhorst'un isteğiyle EURO 2024'teki performansıyla oldukça dikkat çeken Merih Demiral'a teklif götürdü. Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen ve sarı-lacivertli ekibin gündeminde olan Merih Demiral için Beşiktaş, Al-Ahli'ye kiralama teklifi yaptı. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen ve Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan Merih Demiral'ın teklife evet diyeceği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Doğuştan Fenerbahçeli isim, Beşiktaş'a evet dedi. van Bronckhorst çağırınca hiç düşünmeden imza attı
Anadolu Ajansı

Transfer döneminin en dikkat çeken takımı olan Beşiktaş, Giovanni van bronckhorst'un özel isteğiyle Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Merih Demiral'a kiralama teklifi yaptı.

EURO 2024'te özellikle Avusturya karşısında attığı gollerle eski günlerine dönüş sinyali veren ve Avrupa ekiplerinin transfer listesine giren Merih Demiral için harekete geçen Beşiktaş, Al-Ahli'ye kiralama teklifi gönderdi.

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen ve Al-Ahli'nin kadroda düşünmediği Merih Demiral için avantajlı konumda olan Beşiktaş, milli oyuncudan da olumlu dönüş aldı. İki kulüp arasındaki son görüşmelerin ardından Merih Demiral'ın, Beşiktaş'a kiralık olarak imza atması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonda Al-Ahli formasıyla 21 resmi maçta görev alan Merih Demiral 1 kez gol sevinci yaşadı. Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Merih Demiral'ın güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin