Dev teklif geldi, Ali Koç ve Jose Mourinho hemen gönderelim dedi. Fenerbahçe'ye vedası hızlı oldu

Geçtiğimiz sezon beklentilerin çok altında kalan Cengiz Ünder, Serie A devi Napoli'nin transfer listesine girdi. Ali Koç ve Jose Mourinho'nun ortak toplantısında Cengiz Ünder'in satılmasına onay çıktı. Fenerbahçe tarihinin en büyük bonservis bedeli ödenerek transfer ettiği Cengiz Ünder'in de yeniden Serie A'ya dönmek istediği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Dev teklif geldi, Ali Koç ve Jose Mourinho hemen gönderelim dedi. Fenerbahçe'ye vedası hızlı oldu
Arşiv

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kritik maçın hazırlıkları devam ederken Cengiz Ünder'e gelen teklif herkesi şaşırttı.

Jose Mourinho'nun tüm hazırlık karşılaşmalarında görev verdiği Cengiz Ünder, İtalyan ekibi Napoli'nin transfer listesinin ilk sırasında yer aldı. Napoli, Fenerbahçe'nin kapısını 15 milyon Euro gibi bir ücretle çalarken; Ali Koç ve Jose Mourinho yaptığı toplantıda, Cengiz Ünder'in satılmasına sıcak baktı.

Yeniden İtalya'ya dönme fırsatını değerlendirmek isteyen Cengiz Ünder'in, Napoli'ye transferinin önümüzdeki günlerde resmi olarak bitebileceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder geride bıraktığımız sezonda özellikle İstanbulspor karşısında kaydettiği dört golle alkışları toplamıştı.

Cengiz Ünder'in, Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin