Dev maçta Manchester City ile Inter yenişemedi. Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta mücadelesi başladı. Bu sezon 36 takımlı lig formatına göre ilk kez düzenlenen organizasyonda 6 maç yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Dev maçta Manchester City ile Inter yenişemedi. Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları
Arşiv

Yeni formatıyla düzenlenen Şampiyonlar Ligi'nde bugün 6 maç oynandı.

19:45'te başlayan ilk maçta Bologna ile Shakhtar karşı karşıya geldi. 90 dakikada gol sesi çıkmayınca mücadelede 0-0'lık skorla sona erdi.

19:45'te başlayan bir diğer maçta ise Sparta Prag sahasında konuk ettiği Salzburg'u 3-0 gibi rahat bir skorla mağlup ederek Devler Ligi'ne üç puanla başladı.

Saat 22:00'de ise dört karşılaşma oynandı. Celtic sahsaında ağırladığı Slovan Bratislava'ya gol yağdırdı ve İskoç temsilcisi sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund ise deplasmanda Club Brugge'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

PSG sahasında geçtiğimiz sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Girona'yı konuk etti. PSG birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı mücadelede 90. dakikada Mendes'in golüyle üç puana ulaştı.

Gecenin en dikkat çeken maçında ise Manchester City ile Inter karşı karşıya geldi. İngiltere'de oynanan maçta gol sesi çıkmadı ve iki dev kulüp Şampiyonlar Ligi'ne 1 puanla başladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin