Derbi öncesi hata yok. Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında üç puanı Maximin ve Tadic'le aldı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu. Sarı-lacivertli ekip Maximin ve Tadic'in ilk yarıda kaydettiği gollerle mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe ayrıca Kasımpaşa maçıyla birlikte yenilmezlik serisini 32 maça çıkararak kulüp rekoru kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Derbi öncesi hata yok. Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında üç puanı Maximin ve Tadic'le aldı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında Maximin ve Tadic'(P)in golleriyle 2-0'lık galibiyete uzandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 13 puana yükseldi, Kasımpaşa ise 5 puanda kaldı.

Fenerbahçe önümüzdeki hafta derbi mücadelesinde Galatasaray'ı evinde ağırlayacak. Kasımpaşa ise evinde Antalyaspor ile karşılaşacak.

SOFYAN AMRABAT İLK KEZ FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden birisi olan Sofyan Amrabat, sarı-lacivertli formayla ilk resmi maçına çıktı. Sofyan Amrabat, Kasımpaşa karşısında 82. dakikada Dusan Tadic'in yerine oyuna dahil oldu.

BECAO YENİDEN 11'E DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Rodrigo Becao, 2 maç sonra ilk 11'de forma giydi. Süper Lig'in 2. haftasındaki Göztepe maçında ilk 11'de görev alan Becao, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor müsabakalarında ise yedekler arasında yer almıştı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

12' Fenerbahçe'nin penaltı beklediği pozisyonda VAR incelemesi yapıldı. İncelemenin ardından Halil Umut Meler oyunu devam ettirdi.

22' Fenerbahçe gol perdesini açan taraf oldu. Tadic'in pasında ceza sahası dışından fileleri havalandıran Maximin takımını 1-0 öne geçirdi.

Derbi öncesi hata yok. Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında üç puanı Maximin ve Tadic'le aldı

24' Kasımpaşa etkili geldi. Da Costa'nın ceza sahası içinde yerden yaptığı vuruş yan ağlarda kaldı.

39' Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. VAR incelemesinin ardından kazanılan penaltıda Tadic'in golüyle skor 2-0'a geldi.

40' Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde bir anda bomboş kalan Brekalo'nun kafa vuruşu üstten auta gitti.

45' Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında ilk yarıyı 2-0'lık skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

56' Gökhan Gül, ceza sahası dışından müsait bir pozisyonda şutunu çekti. Zayıf gelen şutu Livakovic kolay bir şekilde karşıladı.

63' Fenerbahçe üçüncü gole çok yaklaştı. Edin Dzeko'nun arka direğe kafayla indirdiği topu Çağlar Söyüncü yakın mesafeden auta gönderdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin