Cıro Immobile ve Gedson attı, Beşiktaş üç puanı kaptı. Seri Sivasspor karşısında da sürdü

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Sivasspor'u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip Ciro Immobile ve Gedson'un golleriyle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve üçüncü maçını da kazanmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Cıro Immobile ve Gedson attı, Beşiktaş üç puanı kaptı. Seri Sivasspor karşısında da sürdü

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sezona çok iyi başlayan Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor'u ağırladı.

Ev sahibi ekip mücadeleden Ciro Immobile(P) ve Gedson'un golleriyle 2-0 galip ayrılmayı başardı. Üçüncü maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş puanını 9 yaptı, Sivasspor ise 4 puanda kaldı.

Milli aranın ardından Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Sivasspor ise evinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

YENİ TRANSFER FELIX İLK 11'DE

Beşiktaş'ın son transferi Felix Uduokhai, ilk kez siyah-beyazlı taraftarının karşısına çıktı. Siyah-beyazlılar, Omar Colley'in PAOK'a transferinin ardından savunmada yaşanan boşluğu Uduokhai ile doldurdu.

SOL BAMBA UNUTULMADI

Dün vefat ettiği açıklanan Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba unutulmadı. Karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları ile taraftarlar Bamba için saygı duruşunda bulundu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

6' Tehlikeli yerden kazanılan serbest vuruşta topun başına Masuaku geçti. Masuaku'nun vuruşunda Ali Şaşal Vural kalesini gole kapadı.

14' Beşiktaş etkili geldi. Rashica'nın ortasında şık bir vuruş yapan Immobile, Ali Şaşal Vural'ı geçemedi.

27' Beşiktaş gol perdesini açan taraf oldu. VAR incelemesinin ardından kazanılan penaltıda Immobile fileleri havalandırdı ve skor 1-0'a geldi.

Cıro Immobile ve Gedson attı, Beşiktaş üç puanı kaptı. Seri Sivasspor karşısında da sürdü

45+1' Beşiktaş direğe takıldı! Masuaku'nun serbest vuruşunda üst direkte patlayan top auta gitti.

45' Beşiktaş, Sivasspor önünde ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

76' Ceza sahasına yapılan ortayı Mustafa Hekimoğlu tek vuruşla ağlara yollamaya çalıştı. Zayıf kalan şut Ali Şaşal'ı zorlamadı.

82' Beşiktaş ikinci gole yaklaştı. Ceza sahası içinde dar açıdan vuruşunu yapan Rafa Silva, Ali Şaşal'ı geçemedi.

89' Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Camara'nın yaptığı büyük hatayı affetmeyen Gedson aşırtma vuruşla ağları havalandırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin