Cedi Osman, Avrupa'ya geri döndü. Yeni adresi ne Fenerbahçe Beko ne de Anadolu Efes

Ülkemizi NBA'de uzun yıllardır temsil eden ve son olarak San Antonio Spurs forması giyen Cedi Osman, Ergin Ataman'ın yönettiği Panathinaikos ile anlaşmaya vardı. Ani bir kararla yeniden Avrupa'ya dönen ve adı hem Fenerbahçe Beko hem de Anadolu Efes ile geçen Cedi Osman'ın transferini Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Cedi Osman, Avrupa'ya geri döndü. Yeni adresi ne Fenerbahçe Beko ne de Anadolu Efes
Arşiv

NBA'de son olarak San Antonio Spurs forması giyen ve bir süredir serbest oyuncu durumunda bulunan Cedi Osman aldığı flaş kararın ardından Panathinaikos ile sözleşme imzaladı.

Transfer döneminde adı hem Fenerbahçe Beko hem de Anadolu Efes ile anılan Cedi Osman, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı son EuroLeague şampiyonu Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.

Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Cedi Osman'ın transferini de resmi olarak duyurdu. Bu transferin ardından Cedi Osman ile Ömer Faruk Yurtseven yeni sezonda Panathinaikos'un başarısı için ter dökecek.

NBA’de geçtiğimiz sezon toplam 72 maça çıkan 29 yaşındaki Cedi, maç başına 6.8 sayı, 2.5 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları ile mücadele ediyordu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin