Caner Erkin bir yıllık imzayı düşünmeden attı, çok sevdiği yuvasına yeniden geri döndü

Eyüpspor ile mevcut sözleşmesi sona eren ve geleceği hakkında soru işaretleri olan Caner Erkin kararını verdi. Süper Lig'de mücadele edecek Eyüpspor ile yeniden masaya oturan Caner Erkin bir yıllık yeni mukavele imzaladı. Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'u yarı yolda bırakmak istemeyen Caner Erkin yeni sezonda yeniden Eyüpspor formasıyla mücadele edecek.

Google Haberlere Abone ol
Caner Erkin bir yıllık imzayı düşünmeden attı, çok sevdiği yuvasına yeniden geri döndü
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor'da iç transferde önemli bir gelişme yaşandı ve tecrübeli isim Caner Erkin takımda kaldı.

Geçtiğimiz sezon Eyüpspor formasıyla kariyer sezonunu geçiren ve ilerleyen yaşına rağmen kalitesinden hiçbir şey kaybetmediğini yeniden gösteren Caner Erkin, Eyüpspor ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladı. Eyüpspor ile sözleşmesi biten ve geleceğine dair birçok haber çıkan Caner Erkin, Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor ile yola devam etme kararı aldı.

Caner Erkin ayrıca yeni sezonda da Eyüpspor'da yine kaptanlık pazubandını takacak. Geçtiğimiz sezon  Eyüpspor ile Trendyol 1. Lig'de 26 maçta sahaya çıkan Caner Erkin 2087 dakika süre bulmuştu. 36 yaşındaki isim bu mücadelelerde 8 gol ve 7 asist üreterek skora etki etmeyi başarmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin