Bu İddia Doğruysa Yer Yerinden Oynayacak. Fatih Terim'in Sağ Kolundan Bomba Muslera İddiası...

Galatasaray'ın efsa isimlerinden Ümit Davala Galatasaray-Young Boys maçında sakatlanarak oyundan çıkan Cimbom'un file bekçisi Muslera hakkında bomba bir iddiada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bu İddia Doğruysa Yer Yerinden Oynayacak. Fatih Terim'in Sağ Kolundan Bomba Muslera İddiası...

Fatih Terim'in Galatasaray'ın başında olduğu dönemde Terim'e en yakın isimlerden biriydi, teknik direktör yardımcısıydı. Galatasaray'da ve milli takımda fırtınalar estirmişti. Ümit Davala Galatasaray ve Young Boys maçı ile ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Galatasaray ve Young Boys mücadelesi İsviçre'nin başkenti Bern'de İsviçre Stadyumu'nda oynandı. Sarı- Kırmızılı kulüp, mücadeleyi 3-2 kaybederken tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, maçın 46'ncı dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Galatasaray'ın eski oyuncusu Ümit Davala, maça yönelik yorumlarda Muslera'ya parantez açarak, "Bence Muslera kendi çıkmak istedi devre arasında. Bana öyle geliyor. Kokusu çıkar. Bence sakatlıkla alakalı değil, tamamen kafayla alakalı. Kendi çıkmak istemiştir diye düşünüyorum." açıklaması yaptı.

Aynı programda yer alan Tümer Metin ise, ''Karakterli bir oyuncu olduğunu bildiğimden şunu demiş olabilir, 'Ben bugün günümde değilim zaten iki tane de yumurtladım. Ben gideyim. Bugün dinleneyim' demiş olabilir'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin