Bir sezonda 46 gol attı, Galatasaray'a bedavaya gelirim dedi. Mauro Icardi'yi resmen korku sardı

Yeni sezonda da şampiyonluğu hedefleyen ve Mauro Icardi'yi zorlayabilecek bir forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme Borussia Dortmund'da gözden çıkarılan Youssoufa Moukoko geldi. Borussia Dortmund'un ayrılık için izin verdiği 19 yaşındaki Youssoufa Moukoko için temaslarını sıklaştıran Galatasaray genç oyuncuyu çok çabuk ikna etti. İki kulüp arasındaki anlaşmanın ardından Youssoufa Moukoko'nun, Galatasaray'a kiralık olarak katılması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir sezonda 46 gol attı, Galatasaray'a bedavaya gelirim dedi. Mauro Icardi'yi resmen korku sardı

Geçen sezon forvet bölgesinde sıkıntı çeken ve Mauro Icardi'ye alternatif oluşturabilecek bir forvet arayan Galatasaray aradığı ismi Nuri Şahin'in yönettiği Borussia Dortmund'da buldu.

Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a imza atmasının ardından birçok isim gözden çıkarılırken bu isimler arasında Youssoufa Moukoko'da yer aldı. Almanya'nın altın çocuğu olarak gösterilen ve özellikle alt yaş gruplarında fırtınalar estiren Youssoufa Moukoko'yu, Borussia Dortmund kadrosunda düşünmeyen Nuri Şahin, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etti.

Piyasa değeri 22 milyon Euro olması nedeniyle Galatasaray'ın kiralık teklifi götürdüğü Youssoufa Moukoko, sarı-kırmızılı ekibin projelerinden çok etkilenerek yapılan teklifi düşünmeden kabul etti.

Borussia Dortmund'un alt yaş gruplarında bir sezonda 46 gol atan Youssoufa Moukoko, bu sezon A takımla 27 maça çıkarken 6 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin