Beşiktaş'tan teklif aldı Fenerbahçe'ye arkasına bakmadan veda etti. van Bronckhorst transferi hemen çözdü

Fenerbahçe'de geçen sezonun silik isimlerinden biri olan Ryan Kent için ortaya atılan Beşiktaş iddiası gündemin ilk sırasına yerleşti. Forma şansı bulamadığı için transfer tekliflerine açık olan Ryan Kent eski hocası Giovanni van Bronckhorst'tan, Beşiktaş'a sıcak baktı. Ryan Kent ile Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde transfer masasına oturması ve Fenerbahçe'nin de Ryan Kent'in ayrılmasına onay vereceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan teklif aldı Fenerbahçe'ye arkasına bakmadan veda etti. van Bronckhorst transferi hemen çözdü
Anadolu Ajansı

Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un son isteği Fenerbahçe'de forma giyen Ryan Kent oldu.

Geçen sezon kadroda istenmeyen adam haline gelen ve Süper Lig'de bile lisansı çıkarılmayan Ryan Kent için harekete geçen Beşiktaş şimdiden transferde önemli yol kat etti. 

Giovanni van Bronckhorst'un özellikle istediği Ryan Kent'i kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin transfere onay vermesi halinde İngiliz oyuncuya formayı giydirecek ve üç yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ryan Kent geçtiğimiz sezon forma şansı bulduğu 18 mücadelede 1 gol kaydetti. Ryan Kent ayrıca takım arkadaşlarına da 2 kez gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin