Beşiktaş'ta takımda istenmedi, Arda Turan anlaşmayı çok kolay bitirdi. Eyüpspor'a hemen tamam dedi

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimlerden birisi olan Tayfur Bingöl için Arda Turan'ın teknik direktörlük yaptığı Eyüpspor devreye girdi. Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturmak isteyen ve tecrübeli isimleri transfer listesine alan Eyüpspor, Arda Turan'ın özel isteğiyle Tayfur Bingöl ile anlaşma sağladı. Tayfur Bingöl'ün önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta takımda istenmedi, Arda Turan anlaşmayı çok kolay bitirdi. Eyüpspor'a hemen tamam dedi
Arşiv

Beşiktaş'taki performansı her zaman eleştirilen ve taraftarların zaman zaman yoğun tepkisine maruz kalan Tayfur Bingöl yeni sezonda Eyüpspor forması giyecek.

Giovanni van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği tecrübeli isim Tayfur Bingöl için Eyüpspor, Arda Turan'ın özel isteğiyle devreye girdi ve transferi bitirdi. Ertan Süzgün'ün haberine göre; Eyüpspor, Beşiktaş'ın yeni sezon oluşumunda kadroda düşünmediği Tayfur Bingöl ile el sıkıştı.

Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen ve tecrübeli isimleri takıma katmaya çalışan Arda Turan'ın, Tayfur Bingöl'ü kadroda çok görmek istediği de öğrenildi. Tayfur Bingöl'ün önümüzdeki günlerde Eyüpspor'a resmi olarak imza atması bekleniyor.

Beşiktaş'ın, Alanyaspor'dan 1 milyon Euro'ya transfer ettiği Tayfur Bingöl siyah-beyazlı formayla 46 resmi maçta görev aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin