Beşiktaş'ta oynamak için Fenerbahçe kariyerini düşünmeden bitiriverdi. İmza için bir saniye düşünmedi

Fenerbahçe'de en büyük hayal kırıklığı yaratan isim Cengiz Ünder için Beşiktaş devreye girdi. Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği ve Jose Mourinho'nun da onayıyla satış listesine konan Cengiz Ünder'e sürpriz bir şekilde Beşiktaş talip oldu. Menajeri ile Beşiktaş'a haber gönderen Cengiz Ünder'in siyah-beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığı öğrenildi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, Cengiz Ünder için transfer masasına oturması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta oynamak için Fenerbahçe kariyerini düşünmeden bitiriverdi. İmza için bir saniye düşünmedi

Fenerbahçe tarihinin en pahalı ikinci transferi olan Cengiz Ünder, sarı-lacivertli formayla son günlerini geçirirken milli oyuncu için Beşiktaş transfer düğmesine bastı.

Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'i satılık listesine koyan Fenerbahçe yönetimi yıldız oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye alırken, Cengiz Ünder'in gönlünün Beşiktaş'ta olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen ancak İstanbul'da mutlu olan Cengiz Ünder'in menajeriyle Beşiktaş'a haber gönderdiği ve siyah-beyazlı formayı giymeyi çok istediği öğrenildi. İlerleyen günlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, Cengiz Ünder'in transferi için masaya oturması ve anlaşması bekleniyor.

15 milyon Euro bedelle Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Cengiz Ünder geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyse de göze girmeyi başaramamıştı. Cengiz Ünder 33 maçta 9 gol ve 3 asistle takımına katkı vermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin