Beşiktaş kariyeri bugün bitti. Ayrılmak istedi, van Bronckhorst anında kapıyı gösterdi

Sezona fırtına gibi başlayan ve çok iyi bir ivme yakalayan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Jean Onana'nın ayrılık isteğini onayladı. Beşiktaş'ta çok kısıtlı süreler bulan ve Fransız ekibi Brest'e transfer olmak Jean Onana transfer görüşmeleri yapmak için Fransa'ya gidecek. Onana'nın Brest seçiminde Şampiyonlar Ligi faktörünün de etkili olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş kariyeri bugün bitti. Ayrılmak istedi, van Bronckhorst anında kapıyı gösterdi
Anadolu Ajansı

Son yılların en iyi başlangıcını yapan Beşiktaş'ta kadrodaki yabancı sayısı fazlalığından dolayı sıkıntı yaşanırken teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Jean Onana'nın takımdan ayrılmasına izin verdi.

Giovanni van Bronckhorst'un yalnızca üç maçta süre verdiği ve sahada 73 dakika kalabilen Jean Onana, Brest'e transfer olma isteğini deneyimli teknik adama iletti. Jean Onana'yı kadroda kullanmayı düşünmeyen Giovanni van Bronckhorst'un da Jean Onana'nın transfer isteğini onayladı.

Beşiktaş'tan ayrılıp Brest'e kiralık olarak transfer olması beklenen Jean Onana transfer görüşmelerini yapmak için Fransa'ya gidecek. Fransız basını ayrıca Jean Onana'nın, Brest seçiminde Şampiyonlar Ligi faktörünün etkili olduğunu yazdı.

Jean Onana bu sezon Lugano, Samsunspor ve Galatasaray'a karşı oynanan maçlara forma şansı bulabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin