Beşiktaş ile sözleşmesini uzatmadı, Arda Turan hemen imza attırdı. Eyüpspor'un kaptanı olacak

Üç yıllık Beşiktaş kariyerini yaptığı açıklamayla sonlandıran Umut Meraş, Arda Turan'ın yönettiği Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladı. Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Arda Turan'ın yoğun ısrarı üzerine Eyüpspor'a transfer sözü veren Umut Meraş önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak. Umut Meraş'ın, Eyüpspor ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ile sözleşmesini uzatmadı, Arda Turan hemen imza attırdı. Eyüpspor'un kaptanı olacak
Arşiv

Beşiktaş ile sözleşmesini uzatmayan deneyimli isim Umut Meraş, Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ile hemen anlaşmaya vardı.

Beşiktaş kariyerini sosyal medyadan yaptığı açıklamayla sonlandıran Umut Meraş, Arda Turan'ın yoğun ısrarı üzerine Süper Lig'e iddialı bir şekilde hazırlanan Eyüpspor ile şimdiden söz kesti. Eyüpspor ile iki yıllık sözleşme imzalaması beklenen Umut Meraş'ın, takımdaki kaptanlık görevini de üstleneceği iddia edildi.

Üç yıllık Beşiktaş kariyerinde 60 maçta forma giyen ve zaman zaman taraftarların yoğun eleştirisine maruz kalan Umut Meraş 2 asistle mücadele etti. Umut Meraş, Beşiktaş formasıyla aynı zamanda 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası zaferi yaşadı.

Umut Meraş'ın paylaşımı ise şu şekilde:

''Değerli Beşiktaş Camiası, üç sezonda birlikte iki kupa kazandığımız Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmek için forma şansı bulduğum her maçta elimden gelenin en iyisini yapmak adına çok çalıştım. Her zaman bulunduğum yerin ağırlığını bilerek karakterimden ödün vermeden Beşiktaş için mücadele ettim. Başkanımız ve yönetimimize, teknik ekibimize, kıymetli takım arkadaşlarıma ve değerli kulüp çalışanlarımıza emekleri için çok teşekkür ederim. Bu camianın üyesi olduğum her an bana sevgilerini gösteren, iyi günümde kötü günümde beni destekleyen Büyük Beşiktaş taraftarlarına da en derin samimiyetimle yürekten teşekkürlerimi sunarım. Hepiniz kalbimde olacaksınız, sizleri seviyorum. En içten sevgi ve saygılarımla.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin