Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye imza attı. Sözleşme süresi ve detayları da ortaya çıktı

Uzun süredir yerli forvet arayışında olan Fenerbahçe, Beşiktaş ile görüşmelerinde olumlu sonuç alamayan Cenk Tosun'u renklerine kattı. Serbest oyuncu konumunda olan Cenk Tosun'un önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye iki yıllık imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye imza attı. Sözleşme süresi ve detayları da ortaya çıktı
Arşiv

Hem yeni sezon hem de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ezeli rakibinin golcüsü Cenk Tosun ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş ile sezon ortasından bu yana sözleşme görüşmeleri yapan ancak sonuç alamayan 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye evet dedi. 

Serbest oyuncu konumundaki golcü isim ve menajeri ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe, milli futbolcu ile iki yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Cenk Tosun’un iki yıllık maliyetinin maaş ve imza parası dahil toplam 2.5 milyon Euro’ya yakın olacağı öğrenildi.

33 yaşındaki Cenk Tosun’un resmi sözleşmeye imza atmasının ardından sarı-lacivertli kulübün transferi resmi olarak açıklaması ve oyuncunun İstanbul’da takıma katılması bekleniyor. Beşiktaş taraftarları tarafından bu sezon oldukça eleştiriye maruz kalan Cenk Tosun forma giydiği 47 maçta 11 gol ve 8 asist üretmeyi başardı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin