Beşiktaş evinde hata yapmadı. Eyüpspor önünde üç puanı Rashica ve Immobile getirdi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş sahasında Eyüpspor'u ağırladı. Siyah-beyazlı ekip Milot Rashica ve Ciro Immobile'nin golleriyle mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş evinde hata yapmadı. Eyüpspor önünde üç puanı Rashica ve Immobile getirdi
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Eyüpspor kozlarını Tüpraş Stadyumu'nda paylaştı.

Beşiktaş 20. dakikada Rashica'nın golüyle öne geçti ve ilk yarı siyah-beyazlı ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 64. dakikada Eyüpspor VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı ve Emre Akbaba golüyle skora denge getirdi.

Dakikalar 90+3'ü gösterirken bu kez VAR incelemesinin ardından Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı gole çeviren Ciro Immobile skoru 2-1'e getirerek maçın skorunu belirledi.

Beşiktaş bu galibiyetin ardından puanını 13'e yükseltirken, ligdeki ilk mağlubiyetini alan Eyüpspor 9 puanda kaldı. Beşiktaş önümüzdeki hafta maçında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Eyüpspor ise kendi sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

VAN BRONCKHORST TARİHE GEÇTİ

Giovanni van Bronckhorst, Nevio Scala’dan bu yana Beşiktaş'ın başında iç sahadaki ilk üç Süper Lig maçını kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu.

NARİN GÜRAN UNUTULMADI

Beşiktaşlı taraftarlar, Diyarbakır'da öldürüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran'ı unutmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, tribüne "Çocuklar 'Narin'dir. İncitmeyin" yazılı pankart astı.

Beşiktaş evinde hata yapmadı. Eyüpspor önünde üç puanı Rashica ve Immobile getirdi

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, tribünlerin hemen hemen tamamını doldururken, Eyüpsporlu futbolseverler de kendilerine ayrılan bölümden karşılaşmayı takip etti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

12' Eyüpspor gole çok yaklaştı. Caner Erkin'in uzun pasında savunma arkasına sarkan Thiam, Mert ile karşı karşıya kaldı. Thiam'ın vuruşunda Mert iki hamlede topun hakimiyetini sağladı.

17' Eyüpspor yine etkili geldi. Beşiktaş'ın ön alanda yaptığı top kaybının ardından Saiz direkt olarak kaleyi yokladı. Mert Günok parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

20' Maçta gol perdesini Rashica açtı. Joao Mario'nun pasında ceza yayından kaleyi yoklayan ve ağları havalandıran Rashica, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş evinde hata yapmadı. Eyüpspor önünde üç puanı Rashica ve Immobile getirdi - Resim : 2

24' Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Rashica'nın pasında Immobile yaptığı vuruşta Berke'yi geçemedi.

45' Beşiktaş, Eyüpspor karşısında ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

50' Beşiktaş'ın kullandığı kornerde Uduokhai ön direkte kafayı vurdu. Berke üzerine gelen topta hata yapmadı.

58' Bomboş pozisyonda dışarı attı! Rafa Silva'nın ortasında Joao Mario müsait pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda çerçeveyi bulamadı.

64' Eyüpspor maça denge getirdi. VAR incelemesinin ardından Emre Akbaba penaltı vuruşundan fileleri bularak skoru 1-1 yaptı.

Beşiktaş evinde hata yapmadı. Eyüpspor önünde üç puanı Rashica ve Immobile getirdi - Resim : 3

70' Beşiktaş hızlı geldi. Rafa Silva'nın yerde kaldığı pozisyonda Rashica topu önüne aldı. Rashica'nın pasında Semih Kılıçsoy topu soluna aldı ve vuruşunu yaptı. Top yan ağlarda kaldı.

80' Mert'ten inanılmaz kurtarış! Ceza sahası içinde savunmadan seken topu önünde bulan Thiam bomboş pozisyonda kaldı. Thiam'ın vuruşunda Mert çok net bir golü önledi.

90+3' Beşiktaş penaltı golüyle yeniden öne geçti! VAR incelemesinin ardından penaltıyı gole çeviren Immobile skoru 2-1'e getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin