Beşiktaş, Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaştı. Immobile'nin maliyetine ait tüm detaylar paylaşıldı

Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu Lazio'nun deneyimli forveti Ciro Immobile ile resmen anlaşma sağladı. Beşiktaşlı kurmaylar, Lazio ve Ciro Immobile ile son görüşmenin yapılması için Roma'ya gitti. Gianluca Di Marzio, Ciro Immobile transferine dair tüm maddi detayları da paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş, Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaştı. Immobile'nin maliyetine ait tüm detaylar paylaşıldı

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Lazio'da forma giyen Ciro Immobile transferinde uzun süren uğraşların sonucunda mutlu sona ulaşmayı başardı.

Ciro Immobile'nin transferi için Roma'ya giden Beşiktaşlı kurmaylar deneyimli oyuncu ile her konuda anlaşma sağlarken, Lazio ile de son kez görüşecek. Beşiktaş ile iki senelik kontrat imzalaması beklenen Ciro Immobile'nin transferi hakkında Gianluca Di Marzio önemli bilgiler paylaştı.

Gianluca Di Marzio; Beşiktaş'ın, Ciro Immobile için 3 milyon Euro bonservis ödeyeceğini yazdı. Di Marzio ayrıca İtalyan golcüye yıllık 6 milyon Euro ödeneceğini iddia etti. Haberde ayrıca, Immobile'nin Beşiktaş'a transfer olmak için haziran ayında Lazio'dan alması gereken maaştan da vazgeçtiği belirtildi.

Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli golcü bu maçlarda 1 asist kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin