Berlin'de güvenlik maksimuma çıkarıldı: Turnuvanın en riskli maçı ilan edildi, Alman polisleri alarm seviyesinde tutuluyor

Berlin Polis Sendikası, bugün oynanacak Hollanda - Türkiye çeyrek final maçını Avrupa Şampiyonası'nın en riskli maçı olarak ilan etti. Alman polisleri alarm seviyesinde tutuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Berlin'de güvenlik maksimuma çıkarıldı: Turnuvanın en riskli maçı ilan edildi, Alman polisleri alarm seviyesinde tutuluyor

Avusturya karşısında maçın adamı seçilen Merih Demiral'ın bozkurt işaretiyle yaptığı sevinç sonrasında futbolcumuzu UEFA'ya şikayet ederek 2 maç ceza almasını sağlayan Almanya, şimdi de Euro 2024'ün en riski maçı olarak Hollanda Türkiye maçını seçti.

Hollanda maçı öncesi Berlin Polis Sendikası, söz konusu karşılaşmayı en yüksek riskli maç olarak belirledi. Bununla birlikte tüm personellerin alarm seviyesinde tutulduğu açıklandı.

FEDERAL DÜZEYDE DESTEK İSTEDİLER

Yapılan açıklamada, "Türkiye-Hollanda, geriye kalan maçlar arasında emsali olmayan en yüksek riskli maç. Bu maç için mümkün olan bütün personeli alarm seviyesinde tutuyoruz. Federal düzeyde ve eyaletlerden de destek bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Berlin polis sözcüsü Stefan Petersen-Schümann ise acil servislerin tam sayısının ancak maç günü açıklanabileceğini söyledi.

HOLLANDA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanacak olan Türkiye-Hollanda karşılaşması 6 Temmuz Cumartesi günü (yarın) TSİ 22.00'de başlayacak. Berlin Olimpiyat Stadyumu'ndaki müsabaka TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin