Benfica ile 1 dakika bile sahada kalamadı, Kerem Aktürkoğlu yeni kariyer sayfasını çok çabuk açtı

Galatasaray'daki uzun süreli kariyerini bitirip Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu hakkındaki Premier Lig iddiaları ortalığı bir anda alevlendirdi. Benfica'nın, Kerem Aktürkoğlu'nu bir sene oynatıp yüksek bir bonservis bedeli karşılığında Premier Lig'e yollamak istediği öğrenildi. Premier Lig ekiplerinin yakın radarında olan Kerem Aktürkoğlu için en ciddi teklifi yapmaya hazırlanan takımın ise West Ham United olduğu kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Benfica ile 1 dakika bile sahada kalamadı, Kerem Aktürkoğlu yeni kariyer sayfasını çok çabuk açtı
Anadolu Ajansı

İsmi uzun süredir transfer dedikodularına karışan Kerem Aktürkoğlu, 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan, Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu.

Benfica'ya transfer olduktan hemen sonra İzlanda'ya karşı oynanan milli maçta attığı üç golle Portekiz basınında manşetleri süsleyen Kerem Aktürkoğlu hakkındaki bomba iddia ortalığı bir anda karıştırdı. Yüksek bonservis bedeliyle oyuncu yollamasıyla ünlenen Benfica'nın, Kerem Aktürkoğlu'nu bir senede takımda tutup daha sonra satmak istediği iddia edildi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan iyi bir bonservis geliri elde etmek isteyen ve Premier Lig ekiplerinin yakın radarında olan yıldız oyuncunun en ciddi talibinin de West Ham United olduğu öğrenildi. West Ham United'ın, Kerem Aktürkoğlu'nun performansına göre Portekiz devinin kapısını çalması bekleniyor.

Galatasaray ile yollarını ayırmadan önce 6 maçta görev alan Kerem Aktürkoğlu, 2 gol ve 3 asist ile 5 gole direkt olarak katkıda bulunmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin