Başkanlık bilmecesi sürüyor ama... Fenerbahçe dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başladı iddiası!

Süper Lig'de matematiksel olarak şampiyonluk şansı hala süren Fenerbahçe'de bir yandan başkanlık bilmecesi sürerken teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine gelecek isim için de çalışmalar başladı. Basına yansıyan iddialara göre Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşme başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Başkanlık bilmecesi sürüyor ama... Fenerbahçe dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başladı iddiası!

Fenerbahçe'de başkan kim olacak sorusu gündemdeyken spor camiasına bomba gibi bir idda düştü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un aday olup olmayacağı halen belirsizliğini korurken diğer başkan adayı olma ihtimali olan isimler Saadettin Saran ile Aziz Yıldırım.

Fenerbahçe'de başkanlık bilmecesi çözülmeden spor medyasına bomba gibi bir haber düştü. İddiaya göre THY'nin reklam çekimleri için İstanbul'a gelen Jose Mourinho ile Fenerbahçe arasında görüşme gerçekleşti. 

YILLIK 12 MİLYON EURO MAAŞ!

Basına yansıyan haberlere göre üç başkan adayı da teknik direktör olarak Mourinho'yu düşünüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Mourinho'nun yıllık 12 milyon euro maaş istediği belirtilirken, ekibi için de 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Başarılı bir takım hayali kuran başkan adaylarının Mourinho'nun taleplerini düşüneceği ve haziran seçimlerinin ardından resmi adımları atacağı da gelen haberler arasında.

MOURINHO: FUTBOLU ÖZLEDİM

Son olarak Roma’da görev yapan ve adı birçok dev kulüple anılmasına rağmen herhangi bir takımla anlaşmayan Mourinho geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada futbolu özlediğini ve güzel antrenman tesislerine sahip herhangi bir takımda görev yapabileceğini açıklamıştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin