Barış Alper Yılmaz'ın paylaşımı gündem oldu! Babasıyla çocukluğuna gitti

A Milli Takım'da başarılı futboluyla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz'ın babasıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Barış Alper Yılmaz'ın paylaşımı gündem oldu! Babasıyla çocukluğuna gitti

Galatasaray'da oynadığı futbolla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz, son olarak EURO 2024'te Milli Takım ile birlikte yıldızlaştı. Yılmaz, EURO 2024'teki son maçımız olan Hollanda maçında gösterdiği performans ile adından söz ettirdi.

YILLAR ÖNCEKİ FOTOĞRAFI YENİLEDİ

Yılmaz'ın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ise gündem oldu. Yılmaz, babasıyla birlikte paylaşım yaptı.

Yılmaz'ın paylaşımı sosyal medyada beğeni topladı.

Barış Alper Yılmaz'ın paylaşımı gündem oldu! Babasıyla çocukluğuna gitti

BARIŞ ALPER YILMAZ KİMDİR?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye - Çekya maçında ön plana çıkan Barış Alper Yılmaz’ın kim olduğu oldukça merak edilmektedir. Bu yazımızda sizlere Barış Alper Yılmaz nereli ve sevgilisi var mı gibi merak eden konulardan bahsedeceğiz. İşte Barış Alper Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize’de dünyaya gelmiştir. Ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz aslen Rizelidir.

Barış Alper Yılmaz nereli konusuna değindikten sonra biraz da hayatından bahsedelim. Barış Alper Yılmaz, 2000 yılında Rize’de dünyaya gözlerini açmıştır.

Futbol hayatına Rize İl Özel İdarespor altyapısında başlamıştır. 2017 yılında Ankara Demirspor'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, 27 Eylül 2017 tarihinde Gölcükspor karşısında ilk maçına çıkmıştır. Ankara Demirspor’da genel olarak yedeklerde kaldığını söyleyebiliriz.

Ankara Demirspor’dan sonrası Ankara Keçiörengücü'ne transfer olmuştur. 12 Eylül’de Boluspor karşısında Keçiören forması ile ilk maçına çıkmıştır. 2020 – 2021 sezonunu Ankara Keçiörengücü’nde 36 maça çıkıp 8 gole 5 asistlik performans göstererek tamamlamıştır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin