Barcelona 36 milyon Euro'ya transfer etti, yeni durağı Beşiktaş oldu. Ciro Immobile bile gölgede kalacak

Transfer çalışmalarına devam eden ve stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Barcelona'da gözden düşen Clement Lenglet'in peşine düştü. Barcelona'da forma şansı bulamayan ve Katalan ekibinin sözleşmesini feshetmeyi düşündüğü Clement Lenglet için transfer düğmesine Beşiktaş en avantajlı takım olarak gösterildi. Suudi Arabistan'dan teklifler alsa da kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Clement Lenglet'in de Beşiktaş'a sıcak baktığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Barcelona 36 milyon Euro'ya transfer etti, yeni durağı Beşiktaş oldu. Ciro Immobile bile gölgede kalacak

Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan ancak bu yaz transfer döneminde Rafa Silva, Gabriel Paulista ve Ciro Immobile gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş'ın son hedefi Barcelona'da forma giyen Clement Lenglet.

Savunmada eksikleri olan ve ayağı iyi pas yapan bir stoper isteyen Beşiktaş, Barcelona'da kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesi fesih noktasına gelen Clement Lenglet ile dirsek teması kurdu. Barcelona'ya, Valencia'dan 36 milyon Euro'ya transfer olan ancak geçtiğimiz sezon Aston Villa'ya kiralanan Clement Lenglet, Katalan ekibinde istenmeyen adam ilan edildi.

Suudi Arabistan'dan teklifler almasına rağmen kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Clement Lenglet için İspanyol basını transferde en avantajlı takımın Beşikaş olduğunu yazdı.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Clement Lenglet'in, Barcelona ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin