Aziz Yıldırım geldiği gibi yıldızları Fenerbahçe'den gönderecek. Telaşla kulüp aramaya başladılar

Bugün yaptığı basın toplantısıyla Fenerbahçe'de gerçekleştirilecek seçimde resmi olarak adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım başkan seçilir seçilmez takımda büyük bir temizliğe gidecek. Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile anlaşma sağladığı takdirde bu sezon beklentilerin çok altında kalan Cengiz Ünder ve son haftaların formsuz ismi Edin Dzeko ile yolları ayıracak. İddialara göre Cengiz Ünder ve Edin Dzeko şimdiden menajerleri aracılığıyla başka takımlarla görüşmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım geldiği gibi yıldızları Fenerbahçe'den gönderecek. Telaşla kulüp aramaya başladılar
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi Aziz Yıldırım bugün yaptığı basın toplantısıyla resmi olarak adaylığını açıkladı.

Fenerbahçe'ye yeniden başkan seçildiği andan itibaren çalışmalarına hemen başlayacak olan ve Jose Mourinho'yu takımın başına getirecek olan Aziz Yıldırım gelir gelmez de Cengiz Ünder ve Edin Dzeko'nun biletini kesecek.

15 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesine rağmen yalnızca İstanbulspor karşısında parlayan Cengiz Ünder'in önümüzdeki sezon kesinlikle Fenerbahçe'de olması beklenmezken, ilerleyen yaşı ve son haftalardaki formsuz görüntüsü nedeniyle Edin Dzeko'da sarı-lacivertli formaya veda edecek.

MOURINHO, CENGİZ VE DZEKO'YU İSTEMEMİŞTİ

Jose Mourinho daha önce çalıştığı Roma'da da takıma gelir gelmez Cengiz Ünder'i ve Edin Dzeko'yu gönderme kararı almış ve o dönemde dikkatleri üzerine çekmişti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin