Arjantin basını son dakika olarak duyurdu. Mauro Icardi'nin yeni takımını açıkladılar

Son iki sezonda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın başarısındaki baş aktörlerden Mauro Icardi'nin son haftalardaki performansı eleştiri konusu oldu. Arjantin basınından, deneyimli golcünün geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia geldi.

Google Haberlere Abone ol
Arjantin basını son dakika olarak duyurdu. Mauro Icardi'nin yeni takımını açıkladılar
Anadolu Ajansı

Geçtiğimiz sezondaki performansını mumla arayan ve özel hayatındaki çalkantılarla manşetleri süsleyen Mauro Icardi hakkında Arjantin basınının ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü.

Bu sezon özellikle Victor Osimhen'in takıma katılmasının ardından performansı oldukça düşen ve eleştiri oklarının hedefinde olan Mauro Icardi'nin peşinde River Plate olduğu iddia edildi. Arjantin basınında yer alan haberde, River Plate yetkililerin henüz somut bir adım atmadığı belirtilirken, ''Icardi'nin adı giderek daha yüksek sesle yankılanıyor" ifadeleri yer aldı.

Icardi'nin River Plate transferinin önündeki en büyük engel ise yüksek piyasa değeri ve maaşı olarak gösteriliyor. Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla 10 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin