Arda Turan çağırdı, Türkiye'ye geri döndü. Eyüpspor formasıyla Süper Lig'i yeniden sallayacak

Arda Turan yönetiminde sezona flaş bir başlangıç yapan ve oynadığı üç maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Eyüpspor kadrosunu Jonjo Shelvey ile güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da forma giyen ve performansıyla oldukça dikkat çeken Jonjo Shelvey, ''Taraftarlara neler yapabileceğimi göstermek ve onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan çağırdı, Türkiye'ye geri döndü. Eyüpspor formasıyla Süper Lig'i yeniden sallayacak
Anadolu Ajansı

Arda Turan yönetiminde Trendyol Süper Lig'e çıkan ve topladığı 7 puanla geride bıraktığımız üç hafta sonunda puan durumunda ikinci sırada yer alan Eyüpspor transferlerine devam ediyor.

Eyüpspor, Arda Turan'ın özel isteği doğrultusunda geçtiğimiz sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık geçiren ve Nottingham Forest ile sözleşmesi sona eren Jonjo Shelvey ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Çaykur Rizespor formasıyla 3 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek dikkatlerine üzerine çeken Jonjo Shelvey, Eyüpspor forması giymek için sabırsızlandığını dile getirdi.

Jonjo Shelvey, ''Burada olduğum için mutluyum. Taraftarla neler yapabileceğimi göstermek ve onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Umarım taraftarlarımızla birlikte bu seoznki hedeflerimize birlikte ulaşırız'' dedi.

Jonjo Shelvey, Çaykur Rizespor formasıyla 33 maçta görev almıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin