Arda Güler'in kafası attı, Real Madrid'in en büyük rakiplerden birine evet dedi. Yeni başlangıca hazır

Bu sezonda da yedek kulübesine hapsolan ve Carlo Ancelotti'den istediği süreleri bulamayan Arda Güler, Arsenal'in ilgisi karşısında kayıtsız kalamadı. Carlo Ancelotti tarafından istediği süreleri bulamadığını düşünen Arda Güler, Arsenal'e kiralık olarak gitmeye sıcak baktı. İngiliz basınındaki habere göre, Arsenal devre arasında Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çalacak ve satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler'in kafası attı, Real Madrid'in en büyük rakiplerden birine evet dedi. Yeni başlangıca hazır
Anadolu Ajansı

EURO 2024'te gösterdiği performansla büyük takdir toplayan ancak Carlo Ancelotti tarafından yine yedek kulübesinde oturtulan Arda Güler bu kez gemileri yaktı.

Real Madrid formasıyla yedek kalsa da her fırsatta çalışmaya devam edeceğini ve formayı alacağını söyleyen Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin davranışları yüzünden artık pes etti. Son oynanan Atletico Madrid derbisinde 1 dakika bile süre alamadıktan sonra transfer olma fikrini aklına koyan Arda Güler'e, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ndeki en büyük rakiplerinden İngiliz devi Arsenal talip oldu.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın milli yıldız Arda Güler'i çok beğendiği ve oynatmak istediği sisteme de nokta uyacak bir oyuncu olarak gördüğü yazıldı. Arda Güler'in de Arsenal'den gelecek teklife sıcak baktığı aktarıldı.

Arsenal'in devre arası transfer döneminde satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle Real Madrid'in kapısını Arda Güler için çalması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin