Arda Güler'in ismi değişti. Real Madrid'de artık Arda Güler'i herkes bu lakapla çağırıyor

Son haftalarda bulduğu forma dakikası artan ve tabelayı sürekli olarak değiştiren Arda Güler, Real Madrid'de takımın en çok sevilen ismi haline geldi. Karakteri ve yeteneğiyle herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler'in takım içindeki ismi de artık değişti. Real Madrid'de en yakın arkadaşlarından biri olan Lucas Vazquez, Arda Güler'e artık takım içinde ''Arda Goles'' dediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler'in ismi değişti. Real Madrid'de artık Arda Güler'i herkes bu lakapla çağırıyor
Anadolu Ajansı

La Liga'da sezonu kupayla tamamlayan ve son olarak sahasında Alaves'i 5-0 gibi farklı bir skorla geçen Real Madrid'de gündem konusu yine Arda Güler oldu.

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yetenek olarak görülen Arda Güler, Alaves karşısında sonradan oyuna dahil oldu ve Real Madrid'in maçtaki 5. golünü attı. Gol sonrası ikonik sevincini yine yapan ve takım arkadaşlarıyla sevincini paylaşan Arda Güler'e üst üste attığı goller sonrası yeni bir lakap takıldı.

Ligde forma giydiği son dört maçta üç gol atan ve forma süresi gözle görülür bir şekilde artan Arda Güler'in yeni lakabını takımdaki en yakın arkadaşlarından biri olan Lucas Vazquez açıkladı. Son haftalarda attığı gollerle manşetleri süsleyen Arda Güler'e, ''Arda Goles'' lakabını taktıklarını söyleyen Lucas Vazquez genç oyuncunun gelişimine şahit oldukları için çok mutlu olduğunu da ifade etti.

GAZETECİLER DE HAYRAN KALDI

Arda Güler, İspanyol gazetecileri etkilemeye devam ediyor. Diario AS Gazetesi muhabiri Fernando Sanchez Tavero yaptığı açıklamada, Arda Güler'in son karşılaşmalarda aldığı süreden sonra taraftarlarda heyecanın arttığını söyledi. Arda Güler'in yeteneklerinin dünya standartlarında olduğunu belirten Tavero, taraftarların Arda'yı oynarken görmek istediğini dile getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin