Arda Güler ezeli rakibe evet dedi, Real Madrid kariyerini anında bitirdi. Yeni bir başlangıç yapacak

EURO 2024'te sergilediği performansla yine herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler, Real Madrid'e veda etme kararı aldı. Kylian Mbappe ve Endrick transferlerinin ardından ilk 11'de forma giymesinin zor olacağını düşünen Arda Güler, Real Madrid'den kiralık olarak ayrılarak yeni bir maceraya atılmaya karar verdi. Real Madrid'den ile yollarını ayıracak olan Arda Güler için ise ezeli rakip Atletico Madrid devreye girdi. Atletico Madrid, Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler ezeli rakibe evet dedi, Real Madrid kariyerini anında bitirdi. Yeni bir başlangıç yapacak
Arşiv

Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla ligin son maçlarında süre alan ve golleriyle kalitesini gösteren Arda Güler, kiralık olarak takımdan ayrılmaya karar verdi.

EURO 2024'te gösterdiği 1 gol ve 2 asistlik performansın ardından adı yine birçok Avrupa devi ile anılan Arda Güler hakkında İspanyol basını flaş bir iddia ortaya attı ve Atletico Madrid'in milli oyuncu için devreye girdiğini yazdı.

Kylian Mbappe ve Endrick transferlerinin ardından Real Madrid'de ilk 11 şansının zor olacağını düşünen Arda Güler kiralık olarak gitmeyi kafasına koydu. Diario Sport'ta yer alan habere göre Arda Güler'in, önümüzdeki sezon yedek beklemek istemediği için takımdan kiralık olarak ayrılma kararı aldığı yazıldı.

Arda Güler'in bu kararının ardından Real Madrid'in ezeli rakibi Atletico Madrid milli oyuncu için harekete geçti ve transfer için nabız yokladı. Real Madrid ile sözleşmesi 2029 yılına kadar devam edecek Arda Güler, La Liga'da 6 gol kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin