Antalya'da Mauro Icardi'nin gecesi! Galatasaray deplasmanda hata yapmadı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Galatasaray'da, Mauro Icardi attığı iki golle maçın yıldızı olurken; Victor Osimhen de çok şık bir gole imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da Mauro Icardi'nin gecesi! Galatasaray deplasmanda hata yapmadı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu.

Galatasaray mücadeleden yıldızları Mauro Icardi(2) ve Victor Osimhen'in attığı gollerle 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini alan Galatasaray puanını 25'e yükseltti. Antalyaspor ise kötü gidişata dur diyemedi ve 8 puanda kaldı.

Galatasaray önümüzdeki hafta sahasında derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Antalyaspor ise deplasmanda Alanyaspor'un konuğu olacak.

MERTENS ASİSTLERİNE DEVAM ETTİ

Mauro Icardi'nin attığı ilk golde asist yapan Dries Mertens 2024 senesine damga vurmaya devam etti. Dries Mertens, 2024 yılında Avrupa'nın 10 büyük liginde en fazla asist yapan oyuncu olarak listede ilk sırayı aldı.

FENERBAHÇE'NİN REKORU KIRILDI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 13 deplasman maçını da kazanarak Fenerbahçe'nin bu alandaki 12 maçlık rekorunu kırdı ve lig tarihinin en uzun deplasman galibiyet serisine imza attı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

7' Galatasaray etkili geldi. Icardi'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Yunus'un şutunda savunma son anda araya girdi.

10' Galatasaray golü bulan taraf oldu. Kornerden gelen topu kafayla ağlara yollayan Mauro Icardi takımını 1-0 öne geçirdi.

Antalya'da Mauro Icardi'nin gecesi! Galatasaray deplasmanda hata yapmadı

14' Son anda Muslera! Güray Vural'ın orta şut karışımında kaleye yönelen topu Muslera parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

24' Galatasaray'da sakatlanan Jakobs oyuna devam edemedi ve yerine Berkan Kutlu dahil oldu.

38' Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Mertens'in yakın mesafeden şutunda Piric golü yumruklarıyla önledi. Atağında devamında Mertens yine şansını denedi ancak Piric yine başarılı bir kurtarışa imza attı.

45+2' Güray Vural'ın ortasında ceza sahasında bomboş durumda olan Van de Streek'in kafa vuruşu üstten auta gitti.

45' Galatasaray, Antalyaspor önünde ilk yarıyı Icardi'nin tek golüyle 1-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

51' Piric'ten kurtarış! Berkan'ın ceza sahasına çevirdiği topu Sallai tek vuruşla ağlara göndermek istedi. Piric inanılmaz bir refleksle golü önlemeyi başardı.

52' Galatasaray'da sahneye yine Icardi çıktı. Yunus Akgün'ün pasında fileleri düzgün bir vuruşla havalandıran Icardi skoru 2-0'a getirdi.

62' Antalyaspor gole yaklaştı. Ceza sahası içinde dar açıdan sert bir vuruş yapan Gaich çerçeveyi bulamadı.

80' Galatasaray'da Osimhen fileleri havalandırdı ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

90+3' Osimhen'den nefis gol! Röveşatayla klasına yakışır bir gol atan Victor Osimhen, Antalya'da skoru 3-0'a getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin