Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe formasını giydi. Sözleşmedeki maddeler oldukça dikkat çekti

Fenerbahçe transferi için uzun çaba gösterdiği Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Al-Ahli ile yapılan pazarlıklar sonucunda kadroya katılan Allan Saint-Maximin için KAP açıklaması gelirken, sözleşme detayları oldukça dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe formasını giydi. Sözleşmedeki maddeler oldukça dikkat çekti

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve bomba isimleri üst üste açıklayan Fenerbahçe peşinde olduğu Allan Saint-Maximin'e de formayı giydirdi.

Al-Ahli ile yapılan uzun pazarlıklar sonucunda Fenerbahçe formasını bir yıllığına kiralık olarak giyecek Allan Saint-Maximin'in transferi KAP'a bildirilirken yıldız oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin için Al-Ahli kulübüne 4 eşit taksit halinde 8 milyon Euro ödeyecek. Allan Saint-Maximin'in maaşı ise Al-Ahli tarafından karşılanacak.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferini resmi X hesabından şu cümlelerle açıkladı:

''Fenerbahçe’mize hoş geldin Allan Saint-Maximin!

Kulübümüz, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’in 1 yıllığına kiralık transferi için kendisi ve kulübü Al-Ahli ile anlaşmaya vardı.

27 yaşındaki futbolcu, 2024-25 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek. Allan Saint-Maximin’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Fenerbahçemiz ile nice şampiyonluklar diliyoruz.''

Etiketler fenerbahçe transfer
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin