Ali Koç gel forman hazır dedi, Fenerbahçe'den bir sene ayrı kalabildi. Mourinho'nun göz bebeği olacak

Takımdaki eksik noktalara devre arasında nokta hamleler yapmayı düşünen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Real Madrid'de forma süresi bulamayan Arda Güler için harekete geçti. İspanya'da mutsuz olan ve Carlo Ancelotti ile sorunlar yaşayan Arda Güler'i devre arasında yeniden Fenerbahçe'ye kazandırmak isteyen Ali Koç fırsat transferini bitirip Jose Mourinho'nun elini güçlendirmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç gel forman hazır dedi, Fenerbahçe'den bir sene ayrı kalabildi. Mourinho'nun göz bebeği olacak
İhlas Haber Ajansı

EURO 2024'teki harika performansına rağmen Real Madrid'de geride bıraktığımız sezona göre daha az forma şansı bulan ve Carlo Ancelotti ile yıldızı barışmayan Arda Güler için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bizzat yeniden harekete geçti.

Arda Güler'in, İspanya'da mutsuz olması ve devre arası transfer döneminde takımdan ayrılması gündeme gelmişken Ali Koç genç oyuncuyla iletişim kurdu. Arda Güler transferinde Mario Branco'yu da görevlendiren Ali Koç yıldız ismi yeniden Fenerbahçe'ye geri döndürmek için tüm şartları zorlayacak.

Szymanski'nin beklentilerin çok altında kalması nedeniyle 10 numara pozisyonunda Jose Mourinho'nun elini güçlendirmek isteyen Ali Koç'un İspanya'ya giderek Arda Güler transferini bitirmek istediği de öğrenildi.

Bu sezon 10 maçta 291 dakika sahada kalan Arda Güler, Real Madrid formasıyla gol veya asist üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin